Beje faqe srartuse RadioVicianaBeje Faqe Startuese I Ballina I Chati I Programi Ynë I VideoMuzik I Video Humor I Partnerët I Filma DVD Shqip I Tv Shov I Tv Lajmet I
Shkarko Albumin Dituria.de Autoshkolla Shqipe në Shtuttgart
Kliko për më shum Info
Autoshkolla.de

Vazhdoni këtu për në web-faqen e www.dibrani-transport.de
 
Zemra.de RadioViciana
Disco Time
 
 
TV SHOV
RTK
RTK
RTK
RTK
Përrallë me tupan
http://www.kosova-toplist.com//
Emisioni Përshëndetje dhe Urime realizohet ditëve:
Hënë        
Merkurë  
Premte     
Shtunë     
20:00 - 22:00 20:00 - 22:00 20:00 - 22:00 20:00 - 22:00

Mesazhet mund të dërgoni nga ora 19:00-20:30 në ditët kur realizohet emisioni.

Inkuadrohuni LIVE ne program permes telefonit
+49( 0 )2841 4885997

Per informata tjera na kontaktoni ne numrin:
+49( 0 ) 152 0865 2997

Rregullat për Emisionin "Përshëndetje dhe Urime" dhe adresa për pagesa
>>>KLIKO KETU<<<

PER TE DERGUAR MESAZHET TUAJA
KLIKO KETU

TV LIVE
Alsat
TV Besa
Vizion Plus
TV Rrokum