Adresa Postale:
Bekim Salihu
Postfach 30 01 05
47426 Moers / Germany

__________________________
Me Western Union
Bekim Salihu
Moers/Germany

 

Lexoni me kujdes

Pagesa mujore për Përshëndetje dhe Urime kushton 10€. Ju keni mundësin të dërgoni pagesen për disa muaj.
Nëse ju dërgoni në Zarf më shumë se 30€ ju kishim lutur që të kërkoni nga puntori i Postes të siguroj Zarfin.


Të nderuar Bashkatëdhetarë,
Radio Viciana është një Radio e pamvarur dhe e pa financuar nga askush.
Duke parë që numri i dëgjuesve po rritet çdo ditë e më shumë e gjithashtu edhe shpenzimet tona, jemi të detyruar që Përshëndetjet dhe Urimet që deri më tani i kemi lexuar falas prej tani t'i bëjmë me parapagesë.
Këtu më poshtë keni edhe qmimet të cilat besojm që as Juve nuk do t'ju ngarkojn:

Për 10€ në muaj Ju mundeni në çdo Emision të Përshëndetni dhe Uroni deri në 3 Mesazhe apo Telefonata dhe 1 Dëshirë Muzikore gjatë Emisionit.


Dëgjuesit nga trojet Shqiptare kanë të drejt që në çdo Emision të dërgojn nga 1 Mesazh FALAS dhe 1 Dëshirë Muzikore.

Ju lutemi në dërgesen tuaj ta shënoni edhe Emrin tuaj të sakt dhe EMail adresen tuaj në të cilen ne ju dërgojm një KOD të cilin Ju duhet që në çdo Mesazh ta shënoni .

RREGULLAT

1. Pagesen mund ta bëni për 1 deri 12 muaj
2. Afati fillon nga data kur pagesa juaj vjen tek ne
3. Në çdo Mesazh duhet ta shënoni Emrin dhe KODIN e parapaguesit
3a. Nuk ka nevoj të dërgoni Mesazhin e njëjtë disa herë, ne e lexojm posa t'i vij radha
3b. Mesazhet që vijn pas ores 21:00 lexohen në emisionin e ardhshëm
4. KODIN mund ta përdorë vetëm Familja e parapaguesit të cilët e përdorin të njëjten lidhje interneti apo të njëjtin Kompjuter
5. Çdo keqpërdorim i KODIT mund të dërgoj deri te bllokimi i mesazheve të mëtutjeshme(ne kemi mudësin të kontrollojm se nga vijn mesazhet)
6. Pagesat dërgohen përmes POSTES
7. Zarfin(Plikon) që i dërgoni pagesat duhet ta siguroni në POST që ne ta pranojm me nënshkrim
7a. Ruajeni dëshmin që Posta ua jepë kur jepni Zarfin
8. Në Mesazhet tuaja ndalohet Reklamimi i Firmave apo Webfaqeve tjera përveq Partnerve tanë. (Për Reklama na kontaktoni)
9. Mesazhet që përmbajn fyerje apo qfardo keqpërdorimi i Formularit Kontaktues shlyhen menjëhere. Në raste të veqanta mund të vijoj Padi në shtetin ku jetoni
9a. Të gjithë atyre që e keqperdorin Formularin Kontaktues për fyerje ndaj neve apo edhe personave tjerë ne do të ju publikojm Emrin, E-Mail adresen apo edhe numrin e telefonit nga i cili na thirrni (Ne kemi mundesin të shohim çdo numer telefoni edhe nëse ju mendoni se na thirrni pa numer)
10. Para se të dërgoni mesazhet kontrollojeni textin. Për gabimet që bëhen gjatë leximit nuk marrim përgjegjësi
11. Nëse Zarfi juaj ka humbur në rugen postale ne nuk mbajm përgjegjësi. Për këtë ju duhet ta kontaktoni Filialen e Postes ku ju keni dhënë Zarfin
12. Ne nuk e detyrojm askënd ta bëjë parapagesen,ju mund ta bëni këtë vullnetarisht nëse doni të përshëndetni dhe uroni në Radio Viciana
13. Nëse ju nuk jeni të pajtimit me rregullat tona, ju mundeni të dëgjoni Radion Viciana ndërsa shërbimet tjera të radios nuk mund t'i përdorni

Për çdo informatë na kontaktoni
Tel.: +49 2841 4885997 / +49 152 08652997

Stafi i Radio Viciana ju falenderon për ndihmen dhe mirkuptimin tuaj